Witaj

Trafiłeś w dobre miejsce.

Dołącz do nas aby mieć dostęp do wszystkich treści i funkcji. Będziesz mógł tutaj rozwiązać swój problem lub odnaleźć gotowe rozwiązanie. Powymieniasz się poglądami z najbardziej utalentowanymi osobami w zakresie "tworzenia" internetowych rozwiązań.

+ Odpowiedz na ten temat + Napisz nowy temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Temat: problemy z gg?
  • Share This Thread!
    • Share on Facebook

problemy z gg?

Czy ktoś z Was ma ostatnio problemy z logowaniem się do serwerów gg? Próbuję do jakiś 8-10 i nic. Mija pół godziny i normalnie wchodzi. Albo siedzę siedzę i nagle bum, odłącza masę ludzi, wszyscy mają to samo Nie wchodzi ani przez GG, ani przez Konnekta, Web-GG też nie działa. -_- To tylko u mnie?

no właśnie.. umnie też tak jest.. jeszcze jakąś godzine temu próbowałem 40 razy właczyć i nic.... aż wreszcie sie udało...

niewiem.. serwer im schodzi na psy czy jak.. dawniej tak nie było... a może to wina tego że maja zadużo użytkowników? .. bo z każdym dniem chyba przybywa... niektórzy przecież mają nawet po kilka nr...
      Thinking in Action Script...

Setki tysięcy użytkowników, miliony wiadomości dziennie - nic dziwnego, że nasze gg stoi coraz gorzej.
      Debil nie wie, że jest debil, a mądry to wie...

tak trudno zajzec na strone gg?

Napisane na stronie http://www.gadu-gadu.pl/

Awaria
      29.11.2005

Informujemy, że w związku z awarią serwerów Gadu-Gadu, która miała miejsce w dniu dzisiejszym pomiędzy 20.30 a 21.30 mogły wystąpić problemy z uzyskaniem połaczenia pomiędzy użytkownikami Gadu-Gadu. Sytuacja ta miała charakter incydentalny i jest wnikliwie analizowana, aby w przyszłości zagwarantować pełną stabilność systemu. Jednocześnie zespół Gadu-Gadu informuje, ze serwery funcjonuja już normalnie. Za wszelkie niedogodności związane z awarią serdecznie przepraszamy.
      Największym problemem świata jest to, że głupcy są absolutnie pewni, a mędrcy pełni wątpliwości.
      Bertrand Russell

Sytuacja ta miała charakter incydentalny i jest wnikliwie analizowana
      hehe, ta
      właśnie dlatego na tlena się przerzuciłem
      Jan Kłosiński
      flex developer | czy wiesz kim był rotmistrz Pilecki?

Już to niby rozwiązali - kosztem niedochodzenia wiadomości kiedy jest się niedostępnym ;[ Chyba czas na gTalka.

Niewiem czy to rozwiązali czy nie ale mi sie dalej gg nie chce polączyc

To już raczej u Ciebie problem.

moze ale formatowalem caly dysk i wgrywalem od nowa windowsa ia dalej sie nie polonczy

może firewall blokuje Ci porty?

+ Odpowiedz na ten temat