ql
poza smokiem fajnie też zobaczyć centrum sztuki japońskiej
czy ze stolicy ktoś się wybiera ?
Dołącz do nas aby mieć dostęp do wszystkich treści i funkcji. Będziesz mógł tutaj rozwiązać swój problem lub odnaleźć gotowe rozwiązanie. Powymieniasz się poglądami z najbardziej utalentowanymi osobami w zakresie "tworzenia" internetowych rozwiązań.

Na początku marca moje ukochane rodzinne miasto nawiedzi art-e-strada, II edycja festiwalu nowoczesnych technologii. Moim zdaniem, ciekawy program jak i sam fakt że tego typu festiwal sie odbywa jest okazją do odwiedzenia smoka wawelskiego
http://art-e-strada.pl/
ql
poza smokiem fajnie też zobaczyć centrum sztuki japońskiej
czy ze stolicy ktoś się wybiera ?
"Bo układanie wierszy i piosenek to nie są rzeczy, które łapie się w powietrzu. To one Cię łapią i jedyne co można zrobić, to pójść tam, gdzie one mogłyby Cię znależć." K.Puchatek
+----------
flashPaper*
eyetracking - gdzie patrzy twój klient
+----------
Brzmi ciekawie... taaaak, to brzmi bardzo ciekawie....
I jak w morde strzelił wypada mi w środku ferii...
Wniosek:
Kod as:if (kogoś jeszcze namówie) {kraków.gotoAndPlay(Marzec[5-7])) }
==============Edit====
Musze się kiedyś nauczyć, że po styczniu jest luty a nie marzec.... ----> to zmienia postać rzeczy, ale pewnie coś się jeszcze wymyśli
.................................................. .................................................. ...........................
Cause I'm kind of like Han Solo always stroking my own wookie
I'm the _root of all that's evil yea but you can call me cookie
R4V mnie mozesz namówić![]()
"Bo układanie wierszy i piosenek to nie są rzeczy, które łapie się w powietrzu. To one Cię łapią i jedyne co można zrobić, to pójść tam, gdzie one mogłyby Cię znależć." K.Puchatek
+----------
flashPaper*
eyetracking - gdzie patrzy twój klient
+----------
hehe Aceed obaczym
A pozostali co tak umilkli? Uważacie ze nie warto się ruszać z domu na 3 dni? ^^
.................................................. .................................................. ...........................
Cause I'm kind of like Han Solo always stroking my own wookie
I'm the _root of all that's evil yea but you can call me cookie